İçeriğe geç

Ağır Top Argoda Ne Demek

Top ne demek küfür olarak?

Testisler için argo. Eşcinsel için argo, saldırgan kullanım; top, yuvarlak.

Lolipop ne demek argo?

Lolipop emmek, kelimenin tam anlamıyla tatlı bir ikramı tüketmek veya tadını çıkarmak anlamına gelir. Ancak mecazi olarak kullanıldığında, genellikle baştan çıkarıcı veya flörtöz davranışlarla ilişkilendirilen daha kışkırtıcı veya flörtöz bir çağrışım anlamına gelebilir.6 Haziran 2023Lolipop emmek, kelimenin tam anlamıyla tatlı bir ikramı tüketmek veya tadını çıkarmak anlamına gelir. Ancak mecazi olarak kullanıldığında, genellikle baştan çıkarıcı veya flörtöz davranışlarla ilişkilendirilen daha kışkırtıcı veya flörtöz bir çağrışım anlamına gelebilir.

Yuvarlak ne demek argo?

Metafor Yanlış ve belirsiz (kelime, ifade vb.)18 Mayıs 2022

Top kelimesi neyi?

Top kelimesinin güncel sözlük anlamı nedir? Cevap: Genellikle yuvarlak veya oval şekilde olan, ağırlığı, sekmesi, boyutu ve kullanım malzemesi kullanıldığı spor dalına göre değişen bir oyun ekipmanıdır.

Kaç çeşit küfür var?

Teologlara göre küfür çeşitleri Klasik teologlar küfürleri, sebep ve durumlarına göre genel olarak dört türe ayırmışlardır. Bunlar: inkar küfürü, dinsizlik küfürü, inatçılık küfürü ve münafıklık küfürüdür.

Üçün biri ne demek?

Üçte bir ve üçte bir kelimeleri, erkek dış genital organlarının (penis ve iki testis) sayısının üç olduğunu ve bu üçte birlik kısımdaki penisin bir rakamıyla temsil edildiğini ifade eder.

Argoda tirbuşon ne demek?

I. (Fransızca: tire-bouchon) Şişelerden mantar tıpalarını çıkarmaya yarayan, sapında bir vida ve ucunda bir sap bulunan alet, şişe burgusu, burgu [ayrıca günlük dilde tirbuşon olarak da kullanılır].

Peach ne demek argo?

i. şeftali: şeftali ağacı; şeftali rengi; (argüman) çok güzel bir şey veya kişi, özellikle güzel bir kadın.

Argoda 46 ne demek?

Türk Ceza Kanunu’nun 46. maddesinde akıl hastalarının cezalandırılamayacağına dair bir tanım var. 46, tam anlamıyla “deli” anlamına geliyor.

Argoda motor ne demek?

Argoda “eşcinsel” anlamına gelen “motor” kelimesinin benzerliği, kaplumbağa Volkswagen’lerin motorunun arkada yer almasıdır.

Argoda üçgen ne demek?

Mavi ve pembe üçgen Pembe üçgen açık bir eşcinsel sembolü olarak kabul edilir.

Top ne oluyor?

Toplar, çok uzağa ateş edebilen ve yüksek yıkım gücüne sahip ağır silahlardır. Top kullanan askeri sınıfa topçu birlikleri denir.

Eski Türkçe top ne demek?

Eski Türkçe top “1. yuvarlak nesne, top, 2. “bütün, bütün” kelimesinden türemiştir. Bu kelime, “dolu, bütün, bütün” anlamına gelen Eski Türkçe tolp kelimesinden türemiştir.

Top nereden çıktı?

Ancak, sorunuz doğrudan ilk “top” ile ilgiliyse, ona geçelim. Dünyanın en eski toplarından biri, yaklaşık 3.000 yıllık, günümüzdeki Çin sınırının kuzeybatısında bulundu.

Top ne oluyor?

Toplar, çok uzağa ateş edebilen ve yüksek yıkım gücüne sahip ağır silahlardır. Top kullanan askeri sınıfa topçu birlikleri denir.

Çok küfür eden kişiye ne denir?

Toplumda hoş karşılanmayan kaba ve istenmeyen söze küfür, bir eylem bağlamında küfür eden kişiye ise küfürbaz denir. Küfürbaz; Sık sık kaba küfürler kullanan küfürbaz kişiyi ifade eder (TDK, 2019b).

Top kelimesi nereden gelir?

Eski Türkçe top “1. yuvarlak nesne, top, 2. “bütün, bütün” kelimesinden türemiştir. Bu kelime, “dolu, bütün, bütün” anlamına gelen Eski Türkçe tolp kelimesinden türemiştir.

Top tutma ne demek?

1-Topu Tutma: Bir oyuncunun yerde dururken, koşarken, yürürken ve zıplarken, kaleye dönerken ve topu paslarken topu tek veya iki eliyle tutması/kontrol etmesidir. Uygulamada top tutma; Savunmada rakibi yanlış paslama. Topu ele geçirme.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir